top of page

voor alle mensen en  mensjes van 0 - 100+ jaar.

logo-HUBRI-shiatsu-8.png

REVIEWS


" Je bent een echt mens, iemand die vanuit het hart leeft. Ik voel je levenservaring door je professionele, liefdevolle handen heen. Dank je wel ! "   |  Wil (65 jr)

 

 

"Omdat ik voor mijn werk veel achter de computer zit, had ik vaak last van een muisarm. Na een korte behandeling van 10 minuten bij Brianne, ging het meteen een heel stuk beter. Nu laat ik mij regelmatig even behandelen door Brianne als voorzorg tegen RSI. Ze neemt mijn rug en schouders dan ook meteen even mee. Ik voel me veel losser en gezonder en alles stroomt weer als Brianne geweest is. Ik heb haar standaard in mijn pakket zitten. Het hoort er gewoon bij om even goed voor jezelf te zorgen vind ik. Anders zou ik mijn werk gewoon niet kunnen blijven doen. Geweldig wat je doet Brianne!"  |  Ellen (53 jr)
 


"Ik liep al een tijdje scheef met mijn voeten, maar ik dacht dat dat gewoon bij mij hoorde. Ook liep ik een beetje voorover, maar dat was meer onzekerheid denk ik. Bij toeval kwam ik bij Brianne.  Omdat ik last had van stijve schouders, wilde ze mij wel helpen. Het bleek tijdens de Stoel-Shiatsu dat 1 ruggenwervel scheef zat. Dit kwam waarschijnlijk omdat ik mijn enkel ooit gebroken had. Eerst vond ik dit een beetje eng, maar met een bepaalde beweging en een zacht druk, kwam deze heel makkelijk weer op zijn plek. En wat er toen gebeurde was echt heel cool ! Mijn voeten staan weer recht, ik loop weer rechtop en ik voel me ook wat zekerder daardoor. Ik doe nu regelmatig de oefeningen die Brianne mij heeft gegeven. En af en toe behandelt zij me nog om even. Dank je wel Brianne voor deze behandeling. Je hebt me echt enorm geholpen!"  | Kate (13 jr)
 

bottom of page